Menu

Infobrev nr. 1 Festival del sole 2014

"Festival del sole 2014" - (Infobrev nr. 1)

http://oebif.dk/data/1326/imagedb/66285.jpgKære gymnaster og forældre

I perioden 29.06.14 – 05.07.14 afholdes der festival del sole i Italien. Det er den største internationale gymnastikfestival ved middelhavet. Over 3000 gymnaster fra hele verden optræder på scener i Riccione.

Ørslev bjerge if. har 3 gange tidligere deltaget med et gymnastikhold. Senest sommeren 2012. Det har været fantastisk at mødes i alle aldre, niveau og nationer, være fælles om at bevæge sig i forskellige genre til musik.  En fantastisk oplevelse for gymnaster og instruktør sammen, samt udvikling socialt.
Hvert hold har 2-3 opvisninger, med træning http://www.festivaldelsole.it/logo.pngom formiddagen, så der vil også være mulighed for at opleve Italien. 

For at deltage i festivalen er det obligatorisk at købe ”hotel pakken”. Den inkluderer overnatning og fuld forplejning på 3 stjernet hotel. Derudover er det obligatorisk at have et deltagerkort, som giver adgang til åbnings – og afslutningsceremoni, gratis transport med bybussen, en festival T-shirt samt rabatter på bar, pub, prizzarier, restauranter, vandland, biograf m.m.

Foreløbigt må der påregnes udgifter til transport, ophold og deltagerkort.
Vi regner med en pris på ca. 5000 pr. deltager. Derudover vil der være udgifter til lommepenge, drikkevarer o. lign. Vi arbejder på at gøre prisen mindre ved at tjene penge, søge fonde og sponsorater. Hvis nogen ligger inde med gode ideer til dette, tager vi meget gerne imod. 

På sidste tur kom vi ned på en pris på ca. 2800 pr. deltager.

Vi har sat en minimum alder på 10 år. Vi ville gerne deltage med to hold, som svarer til junior og mix holdet i foreningen. Derfor tages der forbehold for ændringer i alderen, hvis tilslutningen ikke er stor nok til deltagelse. Deltagelse af forældre og søskende taler vi om på mødet..

 Jer gymnaster som tager på efterskole 13/14, vil stadig have mulighed for at deltage, da træningen vil foregå i weekender, som vi vil prøve at planlægge med jeres årsplan. Det ikke et krav at gymnasterne har tilknytning til foreningen for at deltage, blot at man har lyst til at lave gymnastik.

Onsdag den 20. marts 2013 kl. 19.00 afholdes der information møde i hallens cafeteria om turen 2014.
Med Morten Christensen – rejseleder i 2012 og træner på selvsamme tur i 2002 og 2004.

Af hensyn til videre planlægning, har vi brug for at vide hvor mange gymnaster der er interesserede i at deltage. Det er ikke bindende endnu.

Venlig Hilsen
Bestyrelsen

 

AFLEVERES til din instruktører senest  6 maj - ændret til september 2014.

Gymnastens navn:                                                                                                                                                              

Forældre underskrift: