Menu

Beskrivese af Festival del sole 2014

"Festival del sole 2014" - Italienstur til Rimini
Gymnaster og bestyrelsen har igen et stort ønske om at gentage besøget til det store international gymnastik stævne i Italien - Rimini.
Foreningen har tidligere besøgt denne, og det har været en kæmpe succes. Målet er at gentage dette til sommer 2014, og 
bl.a. vores Junior, Ynglinge og senior gymnaster er blevet tilbudt at komme på denne "Festival del sole"-gymnastiktur. Selve stævnet varer 29. juni- 4. juli begge dage incl, dertil kommer transport dage til Rimini og hjem igen. Nærmere afrejse tidspunkt kommer senere
  
Det er dog ikke en betingelsen at gå på disse hold for at komme med, men skal være fyldt 10 år på turen, være gymnast og deltage i de planlagte træninger frem til turen (ca. 6-8 træninger). Det vil eksempeltvis sige, at du kan godt være efterskoleelev, eller bo langt væk fra ØB.. Der vil som vanlig blive stille mange trænere og hjælpetrænere til rådighed i forløbet. Foreningen håber at mange unge gymnaster har lyst til at deltage. Det gode ved dette stævne er desuden, at udover gymnasterne deltager i stævnet, kan deres familier evt. komme med uden at være aktive gymnaster.

Morten  Christensen vil være rejseledere på turen, og instruktørernes navne offentliggøres sep. 2014

En sådan tur er desværre ikke gratis. Så Gymnaster og bestyrelse er allerede i fuld gang med at skaffe penge - og fortsætte sæsonen ud . Håbet er at nedbringe turudgifter til et lille beløb pr. gymnast. Træningstiden vil blive lagt ud på ØBIF hjemmeside. Først træning er i oktober 2014 i Kirkeskov Hallen. 4243 Rude.

Er du interesseret, kan du kontakte Morten  gymnastik@oebif.dk for info og tilmelding, eller allerbedst komme til træningen.
Der kan læses mere om stævnet på denne netside: http://www.festivaldelsole.it/?lang=dk. .

Billeder fra deltagelse af ØBIF i Festival del sole i 2014

  

Billeder fra deltagelse af ØBIF i Festival del sole i 2002
 

Billeder fra deltagelse af ØBIF i Festival del sole i 2002